För dig som syr själv:

Missa inte våra samköp av roliga & nödvändiga saker för att kunna sy dina egna tygblöjor m.m!

Mer om hur ett samköp går till kan du läsa om längst ner i bloggen.

onsdag 16 september 2009

På gång..tyger, samköp m.m

Nu är det ett tag sedan jag skrev något..inte för att uppdateringarna duggat tätt innan heller direkt, men denna gången tog det lång tid pga av sjukdomar & annat som hör vardagen till.

Det är i alla fall en hel del tyger på väg in & beställningarna rullar på så just nu är väntetiden upp till 3 veckor på nya beställningar.

Paket på väg:
Fuskmocka i färgerna svart, kelly green & marigold.
Zorb, ett material med hög uppsugningsförmåga, som är tänkt att användas i de formsydda & i inlägg till pockets.

På gång, beräknas anlända om 4-8 veckor:
Mer mönstrad polyesterPUL bl. kor, elefanter, apor, två olika flames, fjärilar på blå botten.
Mer fuskmocka i både pastellfärger, neonfärger & klassiska färger. En hel del nytt som inte funnits hos mig innan.

Coolmax & liknanade tyger har blivit rätt populära som innermaterial i pockets & där har jag ev. en ny leverantör på gång så en framtida beställning är inte helt omöjlig :)


För er som syr själv kör vi just nu ett samköp på PULtyg via en coop. Är du intresserad så bara maila. Priset ligger runt 100:-/yard & det är 2 mil, den något tjockare lamineringen. Vi kör även ett samköp på bambuvelour, bambufleece, bambufrottè & ullinterlock. För alla tyger gäller det att bestämma sig rätt snart eftersom samköpstiden är begränsad.

Ullinterlocken vi redan samköp är på de sju haven & snurrar, men kommer hit om några veckor. tyvärr är frakttiden rätt lång när det går med båt, men för det priset kan man nog stå ut med det ;)